Latar Belakang Cinta Ayuni Bridal

Mengenai Kami

Cinta Ayuni Bridal adalah sebuah syarikat milik penuh Bumiputera yang menjalankan perniagaan berasaskan perkhidmatan dan pembekalan. Berpusat di Kuala Terengganu, memberikan perkhidmatan penyewaan pelamin, kanopi (termasuk peralatan lain seperti kerusi, meja serta alas), pakej katering, PA system, fotografi & makeup, sewa peralatan catering. Syarikat ini juga menjual serta membekal barangan cenderahati (door gift), kasut, pakaian, kosmetik dan makanan kesihatan.

Pengasas syarikat ini, Akmayuni Mohamad, mempunyai kepakaran serta kreativiti yang unik dalam gubahan serta dekorasi semua jenus majlis. Beliau memiliki Sarjana dalam Pentadbiran Perniagaan (MBA) disamping ijazah dalam Perakaunan. Kegigihannya dalam membina sebuah perniagaan, telah berjaya membawa Cinta Ayuni Bridal ke ruang perniagaan yang lebih luas dan berjaya. Pelanggan berpusus-pusu mendapatkan perkhidmatan Cinta Ayuni Bridal dalam merealisasikan hasrat dan impian mereka menjayakan semua jenis majlis keraian terutama majlis perkahwinan.


Cinta Ayuni Bridal

Kunjungi Cinta Ayuni Bridal di alamat 440F, Kampung Losong Megat Husin, 21000 Kuala Terengganu, Terengganu atau Waze : Cinta Ayuni Bridal (anda akan dibawa ke lokasi tepat) untuk melihat sendiri model-model pelamin, busana pengantin, pakej-pakej lengkap kanopi, pakej katering dan berbagai-bagai lagi pakej yang menarik untuk sebarang majlis yang bakal anda anjurkan. Kami sentiasa bersedia untuk menawarkan khidmat kami dengan penuh komited dan bersungguh-sungguh.

Alhamdulillah, 100% pelanggan amat berpuashati dengan perkhidmatan yang diberikan. Berkat usaha yang berterusan bagi memenuhi segeap sudut permintaan dan keperluan pelanggan yang amat dihargai.


Perkhidmatan yang ditawarkan:

Visi

Visi syarikat Cinta Ayuni Bridal adalah luas serta sangat komited pada setiap keperluan pelanggan, memberikan tumpuan yang penuh bagi memenuhi kehendak setiap pelanggan. Sentiasa meningkatkan mutu serta skop perkhidmatan dan produk yang lebih mesra pelanggan dengan tawaran harga yang murah dan mampu milik.

Misi

Misi syarikat Cinta Ayuni Bridal dalam memperluaskan skop perkhidmatan kepada segenap pelusuk masyarakat serta merangkumi semua jenis perkhidmatan dan jualan berkaitan bagi semua jenis majlis keraian.


Nilai Teras

Integriti

Kejujuran dalam melaksana amanah pelanggan adalah komitmen kami. Setiap nilai wang yang dibayar oleh pelanggan perlu dikembalikan dengan sempurna dalam bentuk kepuasan yang optimum.

Semangat

Mewujudkan budaya kejujuran, kebebasan, kesaksamaan, inovasi dan kejayaan yang lebih penting yang membawa pencapaian kejayaan yang lebih besar.

Keselamatan

Mengutamakan keselamatan dalam segenap sudut bagi menjamin kesejahteraan semua yang terlibat dalam setiap operasi dan aktiviti yang dilaksanakan.

Keseimbangan

Perkhidmatan yang disesuaikan dengan keperluan pelanggan-kualiti keseimbangan, kos dan objektif pendapatan, kitaran yang baik untuk meningkatkan kepuasan pekerja, meningkatkan kualiti perkhidmatan dan kesetiaan pelanggan yang lebih tinggi.

Strategi

Kami menumpukan kepada memantapkan kemahiran dalam memahami kehendak pelanggan agar dapat memenuhi segala keperluan seterusnya memberi kepuasan dari segi pulangan yang mereka terima. Ini dapat melipat gandakan lagi proses pemasaran secara tidak langsung dari prestasi dan maklumbalas hasi cemerlang yang terhasil dari usaha gigih kami.

Keputusan

Setiap kejayaan pasti memerlukan usaha gigih yang berterusan. Matlamat dan cita-cita biar dengan jiwa yang besar bersama kekuatan pemikiran tanpa menghiraukan sebarang halangan rang meremehkan. Tidak ada sebarang hasil yang baik dari sifat kemalasan selain kemunduran. Keputusan yang cemerlang hanya terhasil dari kesukaran yang ditempuh dan mempelajari dari setiap kesilapan.

Apa yang kami tawarkan?

pelamin
pelamin

SEWA PELAMIN

Kami menyediakan Sewaan set pelamin dengan hasil kreativiti sentuhan rekabentuk oleh Akmayuni Mohamad. Gabungan komponen kerusi pengantin yang unik, labuhan tirai yang mempersonakan, gubahan bunga-bungaan dengan berbagai warna dan jenis, lampu-lampu yang pastinya menarik perhatian setiap mata memandang.

Maklumat Lanjut


kanopi
kanopi

SEWA KANOPI

Kami menyediakan pakej sewaan set canopy / khemah yang lengkap dengan semua peralatan dengan harga yang murah dan mampu sewa. Dekorasi pemasangan dengan hasil idea kreatif pengasas Cinta AYuni Bridal, Akmayuni Mohamad.

Maklumat lanjut


photography

PAKEJ FOTOGRAFI

Kami menawarkan pakej fotografi dengan kepakaran jurugambar kami dengan olahan dan album yang bakal menyimpan memori indah sepanjang hayat.

Maklumat lanjut


katering
catering

PAKEJ KATERING

Jamu tetamu dan saudara mara anda dengan makanan yang lazat lagi menyelerakan melalui tawaran pakej katering kami. Masakan dari chef-chef terhebat kami.

Maklumat lanjut


busana pengantin
busana pengantin

BUSANA PENGANTIN

Sewaan baju pengantin dengan fesyen terkini yang bakal menjadikan anda pasangan pengantin tumpuan setiap mata memandang.

Maklumat lanjut


HANTARAN
HANTARAN

SEWA DULANG HANTARAN DAN GUBAHAN

Kami menyediakan pakej sewaan dulang hantaran dan dekorasi gubahan hasil kreativiti Akmayuni.

Maklumat lanjut


Pengurusan

Akmayuni Mohamad

Pengurus, Pengasas

Usahawan wanita berjaya. Pengasas Cinta Ayuni Bridal. Pemegang ijazah dalam perakaunan dan MBA dalam Sumber Manusia. Berpengalaman luas dalam gubahan pelamin dan pengurusan majlis. Kreatif serta komited dalam setiap kerja yang dilakukan.


Muhd Shazmy

Penolong Pengurus

Berkemahiran dalam Pemasangan pelamin, khemah dan lain-lain urusan majlis. Membantu pengurus sepenuh masa menjayakan semua projek yang dijalankan.


Azhan Idris

Business Consultant

Seorang Usahawan berpengalaman luas yang memiliki beberapa perniagaan yang berkaitan pengurusan majlis serta pembekalan produk ke seluruh Malaysia dan negara jiran. Pakar dalam pemasaran online serta offline.


Merancang majlis perkahwinan? Hubungi kami untuk pakej menarik

Call / Whatsapp : +6019-9134843

Pengurusan
Akmayuni Mohamad
Pengurus
Muhd Syazmi
Penolong Pengurus
Azhan Idris
Business Consultant
Lokasi
Waktu Operasi
Cinta Ayuni Bridal
Peta Lokasi
© 2018. «Cinta Ayuni Bridal». All right reserved.